Flux-stiri

Cristian Diaconescu, președintele PMP, neagă fuziunea cu PNL

Președintele PMP, Cristian Diaconescu.Președintele PMP, Cristian Diaconescu.

  • Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, neagă fuziunea cu PNL şi afirmă că ştirile apărute în spaţiul public sunt false.
  • Potrivit unor surse MEDIAFAX, liderii PMP au decis să înceapă negocierile pentru ca formaţiunea fondată de Traian Băsescu să fie absorbită de Partidul Naţional Liberal.

„Ştirile apărute în spaţiul public privind deciziile care ar fi fost luate de PMP privind fuziunea cu PNL, sunt false”, declară Cristi Diaconescu, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PMP.

Reacţia liderului PMP vine după ce surse din conducerea partidului au declarat pentru MEDIAFAX că au decis începerea negocierilor pentru a fuziona prin absorbţie cu PNL.

Știrea inițială:

  • Formaţiunea fondată de Traian Băsescu, PMP, va fuziona cu PNL.
  • Liderii PMP au decis începerea negocierilor cu liberalii.
  • Partidul Mişcarea Populară are aproximativ 2.250 de aleşi locali.

Liderii PMP au decis să înceapă negocierile pentru ca formaţiunea fondată de Traian Băsescu să fie absorbită de Partidul Naţional Liberal, au spus pentru MEDIAFAX surse din PMP.

„Am decis să începem negocierile. Şi liberalii sunt de acord, că dacă s-ar opune, o parte din aleşii noştri locali ar migra către Orban”, adaugă sursele citate.

Din PNL fac parte foştii liderii ai PDL, printre care Vasile Blaga şi Emil Boc, cu care Traian Băsescu s-a certat în urma congresului în care Elena Udrea a pierdut alegerile din partid.

Partidul Mişcarea Populară are aproximativ 2.250 de aleşi locali. La ultimele alegeri locale a ratat intrarea în Parlament, nereuşind să atingă pragul electoral.

Traian Băsescu spunea în 2013, într-un mesaj pe Facebook, că a văzut rezultatul Convenţiei PDL şi că „modul cum nu au înţeles să fie democraţi” îl face să spună acum „definitiv şi pentru totdeauna”: „Adio, Partid Democrat”.

The post Cristian Diaconescu, președintele PMP, neagă fuziunea cu PNL appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code