Flux-stiri

Cristian Hostiuc: „Dobânzile la lei nu vor scădea atât de repede şi mai ales nu vor scădea la nivelurile mici de acum câţiva ani” 

  • Ziarul Financiar: Dobânzile se vor stabiliza, după care vor începe să scadă.
  • Scăderea dobânzilor se va înregistra la sfârșitul anului.
  • ZF: Ca să îți iei casă, schimbi jobul sau muncești mai mult.

„Bani n-am mai vazut de-un secol, vin n-am mai băut de-o lună”. Vorbele lui Eminescu revin la modă.
E foarte probabil ca dobânzile la credite să mai scadă anul acesta, dar nu vor mai fi la fel de bine ca altă dată.

Și nici prețurile apartamentelor nu au motive să scadă, câtă vreme economia şi salariile vor creşte, iar inflaţia şi dobânzile vor scădea, potrivit Ziarului Financiar.

Așa că, dacă vrei să îți cumperi o casă, fie ceri mărire de salariu, fie îți schimbi jobul, fie îți mai iei un part-time, ca să îți crească contul pe card.

Conteaza și cum faci bani. ANAF are o nouă strategie prin cre urmarește veniturile familiilor și stilul lor de viață. Primii suspecți sunt cei cu riscuri mari de neconformare, care nu declară veniturile obținute de către liber profesioniști, banii din chirii, dar și din investiții.

În strategia Fiscului pentru 2023-2025 intră și verificarea achizițiilor familiilor, a cardurilor de credit, a tranzacțiilor online sau auto, a contractelor de închiriere. Iar cei care vor face sesizări privind eventuale fraude fiscale vor avea identitatea protejată.

The post Cristian Hostiuc: „Dobânzile la lei nu vor scădea atât de repede şi mai ales nu vor scădea la nivelurile mici de acum câţiva ani”  appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code