Flux-stiri

Criză în armată: Soldații dau următorilor recruți lenjeria intimă folosită

  • Soldații norvegieni dau următorilor recruți lenjeria intimă folosită.
  • Norvegia trece printr-o mare criză de echipament militar.
  • Din cauza pandemiei, armata Norvegiei are probleme cu aprovizionarea.
  • Norvegia apără de Rusia frontiera de nord a NATO.
  • 80.000 de tineri și tinere fac anual un stagiu militar în Norvegia.

Sus armele, jos lenjeria! Soldații la termen din Norvegia predau la sfârșitul stagiului militar nu doar mitraliera, ci și lenjeria intimă: chiloții, șosetele și sutienele folosite, în cazul femeilor.

Până acum plecau cu ele acasă. Din cauza pandemiei, armata Norvegiei a început să aibă probleme cu aprovizionarea și a rămas fără lenjerie pentru recruți. Oficialii spun că lenjeria intimă este verificată și dezinfectată înainte să fie dată altora.

Grave penurii de echipamente şi îmbrăcăminte pot afecta și securitatea soldatului, avertizează, însă, un reprezentant al soldaților în termen.

Cu șosete refolosite, Norvegia apără de Rusia frontiera de nord a NATO. În fiecare an, convoacă aproape 8.000 de tineri și tinere în serviciul militar. Criza face să pară amuzant un clip de promovare în care Norvegia explică: facem antrenamente militare pentru ca nimic sa nu ne tulbure pacea

„De ce primește Norvegia cele mai noi avioane de luptă, submarine avansate și avioane de supraveghere? De ce trebuie să trimitem cei mai buni tineri ai noștri în păduri, în munți sau în spatele ecranului? Ce vrem noi, ca națiune, să realizăm? Nimic…absolut nimic…”, se arată în videoclipul de promovare al armatei norvegiene.

The post Criză în armată: Soldații dau următorilor recruți lenjeria intimă folosită appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code