NEWSNET

Flux-stiri

Criză la ATI. Doar 12 paturi libere la nivel naţional pentru bolnavii de COVID-19

Doar două paturi libere la ATI în BucureștiDoar două paturi libere la ATI în București

Doar 12 paturi ATI pentru bolnavii de COVID-19 sunt libere sâmbătă la nivel naţional, în timp ce în Capitală sunt disponibile 3 locuri.

Potrivit aplicaţiei alerte.ms, la nivel naţional există 1.251 de paturi ATI destinate pacienţilor COVID-19. De asemenea, 1.195 de paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii ţări. În Bucureşti sunt avizate de DSP 265 de paturi de ATI.

La nivel naţional sunt libere 12 paturi ATI pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-COV-2, iar în Bucureşti sunt 3 paturi libere la acest moment.

Mai sunt disponibile două locuri în Constanţa, unul în Galaţi, două în Herghita şi patru în Sibiu.

Autorităţile anunţă că se lucrează în continuare pentru operaţionalizarea şi asigurarea personalului medical necesar pentru alte paturi ATI care vor fi disponibile în zilele următoare.

The post Criză la ATI. Doar 12 paturi libere la nivel naţional pentru bolnavii de COVID-19 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code