Flux-stiri

Cum a convins un medic din Sudan sute de persoane din Olt, Dolj și Vâlcea să se vaccineze anti-COVID

Cum a convins un medic din Sudan sute de persoane din Olt, Dolj și Vâlcea să se vaccineze anti-COVIDCum a convins un medic din Sudan sute de persoane din Olt, Dolj și Vâlcea să se vaccineze anti-COVID

  • Un medic din Sudan care s-a stabilit în România în urmă cu peste 30 de ani a convins sute de persoane din judeţele Olt, Dolj şi Vâlcea să se vaccineze anti-COVID.
  • Hisham Tageldin este medicul satului Frăţila din judeţul Dolj.

Potrivit RO Vaccinare, de la începutul pandemiei, el a convins sute de oameni din Dolj şi din judeţele învecinate să se vaccineze anti-COVID. Duminică, o caravană a vaccinării a ajuns în satul Frăţila şi, cu ajutorul medicului sudanez, alte zeci de persoane au acceptat să se vaccineze.

„Caravana vaccinării a ajuns astăzi în satul Frăţila, judeţul Dolj, unde zeci de români s-au vaccinat cu prima doză în cabinetul doctorului Hisham Tageldin. Oamenii din Frăţila au răspuns prezent apelului făcut de primar şi de medicul satului. Au venit în număr mare la caravana vaccinării, s-au informat şi apoi s-au vaccinat. A fost atât de simplu”, au povestit cei de la RO Vaccinare.

Hisham Tageldin a venit din Sudanul de Nord în România în anul 1988. După ce a terminat Facultatea de Medicină s-a stabilit în Mischii-Dolj şi a devenit medic de familie pentru 2.500 de pacienţi din judeţele Olt, Dolj şi Vâlcea. Are un cabinet medical în comuna Bulzeşti şi a pus bazele unui centru de permanenţă pentru oamenii din localitate, precizează RO Vaccinare.

The post Cum a convins un medic din Sudan sute de persoane din Olt, Dolj și Vâlcea să se vaccineze anti-COVID appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code