Flux-stiri

Cum se simt primii doi români infectați cu varianta Omicron a SARS-CoV-2

  • Două cazuri de infectare cu tulpina Omicron, confirmate în România
  • Ambele persoane, izolate la domiciliu, sunt asimptomatice
  • Rafila: Unul dintre ei acuză dureri în gât

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a dat detalii despre starea de sănătate a primilor doi pacienți din România depistați cu noua variantă a coronavirusului.

Ministrul precizează că se vor lua măsuri pentru a fi încetinită răspândirea noii variante, întrucât oprirea ei nu este posibilă. Rafila a precizat, de asemenea, că una dintre cele două persoane infectate nu are deloc simptome, iar cea de-a doua are simptome minime – mici acuze, dureri în gât.

”Este o şedinţă convocată de domnul prim-ministru, domnul Ciucă (…) Vom face o analiză rapidă a situaţiei şi a eventualelor măsuri ca să limităm posibilitatea ca această tulpină să se răspândească rapid în România”, a declarat, duminică, Alexandru Rafila, într-o conferinţă de presă.

The post Cum se simt primii doi români infectați cu varianta Omicron a SARS-CoV-2 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code