NEWSNET

Flux-stiri

Dacă mergi în UK vei avea nevoie de un test COVID indiferent dacă ești sau nu vaccinat

  • Marea Britanie va cere teste COVID pentru călătorii care intră în țară, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați
  • Măsura se aplică pentru toate persoanele cu vârsta de cel puțin 12 ani și intră în vigoare de marți
  • Guvernul britanic consideră că infectările cu varianta omicron din UK sunt legate direct de călătoriile din țări precum Africa de Sud și Nigeria

Marea Britanie va înăspri măsurile de călătorie pentru persoanele care intră în țară. Începând de marți, toți călătorii cu vârsta de peste 12 ani vor fi nevoiți să facă un test COVID înainte de îmbarcarea în avion, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați.

„Știam că iarna aceasta va fi dificilă, dar apariția unei noi variante înseamnă că trebuie să luăm măsuri suplimentare”, a spus Sajid Javid, ministrul Sănătății din Marea Britanie.

Regatul unit va accepta teste antigen și PCR făcute cu maxim 48 de ore înainte de plecare. Măsura temporară va fi revizuită pe 20 decembrie.

Anglia a descoperit primele cazuri de infectare cu varianta omicron a coronaviruslui săptămâna trecută. Peste 100 de cazuri au apărut în țară de atunci.

Un comunicat oficial al guvernului britanic spune că majoritatea cazurilor de infectare cu varianta omicron sunt „clar legate” de călătoriile din țări precum Africa de Sud sau Nigeria.

The post Dacă mergi în UK vei avea nevoie de un test COVID indiferent dacă ești sau nu vaccinat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code