NEWSNET

Flux-stiri

Cluj-Napoca, tot mai aproape de noi restricții. Rata de incidență a ajuns la 3,23 la mia de locuitori

Rata de incidență în Cluj-Napoca a ajuns la 3,23 la mia de locuitoriRata de incidență în Cluj-Napoca a ajuns la 3,23 la mia de locuitori

Oraşul Cluj-Napoca este aproape de impunerea unor noi restricţii, după ce marţi incidenţa cazurilor de Covid a ajuns la 3,23 la mia de locuitori.

Potrivit DSP Cluj, în municipiul reşedinţă de judeţ, incidenţa cazurilor de Covid a ajuns marţi la 3,23 la mia de locuitori, iar pe judeţ incidenţa este de 2,55 la mie.

O decizie pivind impunerea unor noi restricţii în Cluj-Napoca va fi luată joi.

„Dacă joi va rămâne incidenţa peste 3, se va propune în CJSU, cu aplicabilitate de vineri”, a declarat prefectul judeţului Cluj, Tasnadi Istvan-Szilard.

Primele restricţii din valul 4 au fost impuse în Cluj-Napoca vineri, după ce incidenţa a trecut de 2 la mie.

The post Cluj-Napoca, tot mai aproape de noi restricții. Rata de incidență a ajuns la 3,23 la mia de locuitori appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code