NEWSNET

Flux-stiri

Un casier a fost împușcat mortal după ce i-a cerut unui client să poarte mască

  • Un bărbat de 49 de ani este acuzat că sâmbătă seară l-a împușcat pe angajatul unei benzinării.
  • Angajatul a fost împușcat mortal după ce i-a cerut clientului să poarte mască.
  • Autorul crimei a fugit, dar s-a predat ulterior poliției.

În Germania, un casier în vârstă de 20 de ani a fost împușcat după ce i-a cerut unui client să poarte o mască de protecție.

În urma plângerii depuse la poliție, un bărbat de 49 de ani este acuzat că sâmbătă seară l-a împușcat mortal pe angajatul unei benzinării pe fondul politicii de purtare a măștilor din unitate, informează DW.

Cum s-a întâmplat crima din benzinărie

Individul a intrat în benzinărie fără a purta mască de protecție pentru a face cumpărături, motiv pentru care angajatul de 20 de ani i-a cerut să respecte regulamentul. Se pare că cei doi ar fi intrat într-o dispută, ceea ce l-a făcut pe cel fără mască să fugă.

Se crede însă că individul a revenit aproape o oră mai târziu, susțin autoritățile. El purta o mască de data aceasta, iar când a îndepărtat-o, cei doi bărbați s-au luat din nou la bătaie. Individul a scos apoi un pistol din buzunar și a tras un foc de armă spre tânărul de 20 de ani.

Victima a murit ca urmare a unui glonț letal tras în cap, a declarat Kai Fuhrmann, procurorul general. Autorul crimei ar fi fugit pe jos după incident.

Ce a avut de spus suspectul?

La fața locului au sosit autoritățile, care au pornit în căutarea suspectului. Cu toate acestea, bărbatul de 49 de ani s-a prezentat a doua zi la secția de poliție și a recunoscut crima.

În opinia lui Fuhrmann, individul ar fi informat poliția de faptul că se împotrivește măsurilor restrictive ale COVID-19 și că scenariul pandemiei de coronavirus l-a stresat foarte mult.

Acesta s-a simțit încolțit și „nu a văzut altă cale de ieșire” decât să fie un exemplu. Potrivit lui Fuhrmann, suspectul a considerat victima „responsabilă pentru situația generală, deoarece el a aplicat regulile”.

Împușcătura, potrivit departamentului de poliție al orașului Trier, a fost primul eveniment legat de coronavirus în această zonă și în landul Renania-Palatinat, din sud-vestul Germaniei.

Frank Frühauf, primarul din Idar-Oberstein, și-a exprimat șocul și revolta față de această crimă. „Este un act cu totul de neconceput, teribil, care s-a întâmplat aici, în Idar-Oberstein”, a declarat el.

„O astfel de crimă este fără precedent. Va fi nevoie de timp pentru a ne împăca cu ea”, a completat el.

The post Un casier a fost împușcat mortal după ce i-a cerut unui client să poarte mască appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code