Flux-stiri

Cum arată orgasmul în versiunea A.I? 10 oameni au participat la studiu și fiecare a primit câte o jucărie sexuală

  • Lovehoney și Womanizer, două companii care vând jucării sexuale, au pus la bătaie Inteligența Artificială cu acest scop. 
  • Orgasmul fiecărui participant văzut prin ochii A.I. a fost unic.
  • Participanților li s-a aplicat o bandă cu senzori, totul pentru monitorizarea inimii.

Dacă te întrebai cum arată orgasmul în imagini, vei afla în curând. Lovehoney și Womanizer, două companii care vând jucării sexuale, au pus la bătaie Inteligența Artificială cu acest scop. Rezultatul a fost unul spectaculos, cel puțin din imagini. Orgasmul fiecărui participant văzut prin ochii A.I. a fost unic. 10 oameni au participat la studiu, 5 femei și 5 bărbați, fiecare primind câte o jucărie sexuală.

Pe lângă asta, participanților li s-a aplicat o bandă cu senzori, totul pentru monitorizarea inimii. Inginerii software au vizualizat datele orgasmului folosind JavaScript, înainte de a folosi imaginile pentru a alimenta AI. Imaginile rezultate înfățișează orgasmele masculine într-un violet închis, în timp ce orgasmele feminine sunt prezentate de un roz strălucitor.

Așadar, în cele 10 imagini poți vedea orgasmul sub forma unei erupții vulcanice sau al unui foc de artificii. În concluzie, deși orgasmul este ceva pe care majoritatea adulților îl experimentează, fiecare este unic în felul său. Din 2.000 de oameni chestionați de o companie de prezervative, doar 5% dintre femei au spus că au întotdeauna orgasm în timpul actului sexual.

Citește și:

The post Cum arată orgasmul în versiunea A.I? 10 oameni au participat la studiu și fiecare a primit câte o jucărie sexuală appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code