Flux-stiri

Cum au glumit instituțiile publice și unii politiceni de Valentine’s Day

  • Tinerii de la USR au făcut glume cu tentă politică de Ziua Îndrăgostiților.
  • MAI: Inima e precum ușa la 6 dimineața. Nu știe ce a lovit-o!
  • Ministerul Cercetării i-a atribuit lui Albert Einstein o declarație care nu e, de fapt, a lui.

Râdem, glumim, iubim! De Valentine’s Day , reprezentanții paginilor de Facebook ale mai multor instituții românești au postat mesaje cu iz ironic față de fapte și întâmplări ale realității.

Tinerii USR-iști au postat pe pagina de Facebook, cu ocazia zilei de Valentine’s Day, câteva declarații de dragoste cu iz politic, în ton cu vremea și cu vremurile.

Aș face autostradă până la inima ta”, „Mi-aș da demisia pentru o zi alături de tine” sau „N-aș plagia niciodată în scrisorile de dragoste către tine”, sunt mesajele cu iz politic postate de tinerii USR-iști. Politicieni au dus gluma la un alt nivel.

Și Ministerul de Interne s-a referit la dragoste, de Valentine’s Day, în stil caracteristic: „Uneori inima e precum ușa la 6 dimineața. Nu știe ce a lovit-o!„, aluzie la mascații care fac percheziții la primele ore ale dimineții.

Ministerul Cercetării nu a cercetat suficient declarațiile lui Albert Einstein, deoarece, de Valentine’s Day, i-a atribuit acestuia o teorie care nu îi aparține.

Dacă în loc de E=mc2, acceptăm că energia pentru a vindeca întreaga lume poate fi obținută din multiplicarea iubirii cu viteza luminii la pătrat, atunci ajungem la concluzia că iubirea este cea mai puternică forță ce există, deoarece nu are nicio limită.” Declarația a fost însă retrasă ulterior de pe pagina de Facebook.

O glumă de domni: la întrebarea ce fac săptămâna viitoare, ceilalți au arătat că petrec timp cu persoana iubită, în timp ce eu mă uit la Champions League și Europa League. Fiecare cu iubirile lui!

The post Cum au glumit instituțiile publice și unii politiceni de Valentine’s Day appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code