Flux-stiri

Bărbat dat în judecată pentru gramatica proastă din postarea sa de pe Facebook

Greșeala de scriere care l-a costat 180.000 $Greșeala de scriere care l-a costat 180.000 $

  • Un bărbat a fost dat în judecată pentru o postare care conținea o greșeală de scriere defăimătoare companiei la care lucra.
  • Angajatorul a depus o plângere din această cauză.
  • Prejudiciul adus este de 180.000 de dolari.

Cu toții am mai avut erori în postările noastre din social media și rareori acestea se dovedesc a fi mai mult decât o greșeală jenantă. Cu toate acestea, o greșeală gramaticală din postarea unui australian pe Facebook ar putea sfârși prin a-l costa 180.000 de dolari în taxe judiciare.

Anthony Zadravic, un agent imobiliar din New South Wales, a ajuns în instanță după ce a uitat să adauge un apostrof la o postare în care își critica fostul loc de muncă, potrivit The New York Times. Mai exact, Zadravic a susținut că firma și un coleg agent pe nume Stuart Gan nu au plătit fondul de pensii al „angajaților” săi.

„Oh Stuart Gan!!! Vinde case de mai multe milioane de dolari în Pearl Beach, dar nu-și poate plăti pensia de urmaș a angajaților săi”, a scris Zadravic în postarea sa, acum ștearsă. „Să-ți fie rușine Stuart!!! 2 ani și încă aștept!!!”

Greșeala de scriere care l-a costat 180.000 $

Gan a depus o plângere pentru defăimare împotriva lui Zadravic ca răspuns la această postare. În încercarea de a obține respingerea cauzei, Zadravic a declarat că, în mod clar, a vrut să adauge un apostrof. Cu toate acestea, un judecător a declarat joi că procesul poate merge mai departe, deoarece semnul de punctuație lipsă ar fi putut sugera „un model de comportament sistemic””din partea lui Gan și a companiei.

„Dificultatea pentru reclamant este folosirea cuvântului „angajați”, la plural, a declarat judecătorul Judith Gibson, de la tribunalul districtual, într-o declarație obținută de NYT. „A nu plăti drepturile de pensie de urmaș ale unui angajat ar putea fi văzut ca fiind nefericit; a nu plăti o parte din angajați sau chiar pe toți pare a fi ceva deliberat.”

Judecătorul a continuat spunând că procesul l-ar putea costa pe Zadravic peste 180.000 de dolari, un preț foarte mare pentru o greșeală de gramatică.

The post Bărbat dat în judecată pentru gramatica proastă din postarea sa de pe Facebook appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code