NEWSNET

Flux-stiri

Incidența cazurilor de Covid în Capitală se apropie, marți, de 15 la mie. Acum o săptămână rata de infectare era 10 la mie

  • Rata de incidență a ajuns în București la 14.71 la mie, după ce acum fix o săptămână aceasta era de 10 la mia de locuitori.
  • În urmă cu două săptămâni, rata de infectare era de aproximativ 6 la mia de locuitori.
  • Duminică, incidența era 13,6 la mie, în creștere de la 12,65 sâmbătă, iar luni a fost de 14,2.

Incidența cazurilor de Covid a ajuns marți dimineața în Capitală la 14.71 la mia de locuitori, potrivit datelor DSP București.

Rata de incidență a ajuns în București la 14.71 la mie, după ce acum fix o săptămână aceasta era de 10 la mia de locuitori.

În urmă cu două săptămâni, rata de infectare era de aproximativ 6 la mia de locuitori.

Duminică, incidența era 13,6 la mie, în creștere de la 12,65 sâmbătă, iar luni a fost de 14,2.

CMBSU a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.

De asemenea, potrivit prefectului Alexandra Georgiana Văcaru, angajatorii, la stat sau la privat, care au mai mult de 50 de salariați sunt obligați să organizeze programul de lucru pe grupe. În completare STB va pune mai multe mașini pe trasee.

The post Incidența cazurilor de Covid în Capitală se apropie, marți, de 15 la mie. Acum o săptămână rata de infectare era 10 la mie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code