Flux-stiri

Cum să ieși din starea de amânare a sarcinilor care nu îți plac. Regula celor trei minute, o nouă strategie

  • Trei minute sunt de ajuns pentru ca un om să înceapă să se concentreze mai bine asupra unei activități pe care a tot amânat-o anterior, potrivit psihologilor.
  • În trecut, oamenii vorbeau despre ceva asemănător, dar se numea regula celor cinci minute.
  • În cadrul unor teste, s-a demonstrat că trei minute sunt optime – 98% dintre participanţi au perseverat.

Psihologii spun că secretul pentru a nu mai tergiversa sarcinile care nu vă plac este să le faceţi timp de câteva minute. Regula de trei minute este o strategie pentru a depăşi amânarea.

Dacă aveţi o sarcină pe care riscaţi să o amânaţi, încercaţi să o faceţi timp de doar trei minute. Chiar dacă nu va fi terminată, nu acesta este scopul. Primele trei minute vă vor scoate din mentalitatea de evitare, potrivit psihologului dr. Jennifer Wild.

Trei minute devin rapid şase minute, sau nouă, şi, în mare parte, înainte de a vă da seama, sarcina este gata”, spune ea.

Şi nu este vorba doar de treburi, regula celor trei minute funcţionează pentru regimurile de fitness, fobii şi chiar anxietate socială, potrivit The Guardian.

Amânarea este ea însăşi o sursă semnificativă de stres. Dacă veţi continua să aveţi „experienţa succesului” adusă de regula celor trei minute, sarcinile descurajante vor părea în curând mai uşor de realizat.

În trecut, oamenii vorbeau despre ceva asemănător, dar se numea regula celor cinci minute. În cadrul unor teste, s-a demonstrat că trei minute sunt optime – 98% dintre participanţi au perseverat.

Regula celor trei minute este, de asemenea, o carte despre o strategie pentru a prezenta eficient idei oamenilor cu o atenţie redusă.

The post Cum să ieși din starea de amânare a sarcinilor care nu îți plac. Regula celor trei minute, o nouă strategie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code