Flux-stiri

Cutremur puternic în Milano și în sudul Greciei. Locuitorii au ieşit în stradă

Cutremur puternic înregistrat în PeruCutremur puternic înregistrat în Peru

  • Un cutremur puternic s-a produs sâmbătă în nordul Italiei. Institutul Naţional de Geofizică din Italia anunţă că seismul a avut epicentrul în zona de vest a oraşului Bergamo.
  • Potrivit datelor oficiale, cutremurul a început la ora 11.30 şi a avut magnitudinea 4,4. Adâncimea a fost stabilită la 26 de kilometri.
  • Un alt cutremur în Grecia, cu magnitudinea de 5,4, a afectat sudul țării.

Un cutremur puternic s-a produs sâmbătă în nordul Italiei. Institutul Naţional de Geofizică din Italia anunţă că seismul a avut epicentrul în zona de vest a oraşului Bergamo.

Potrivit datelor oficiale, cutremurul a început la ora 11.30 şi a avut magnitudinea 4,4. Adâncimea a fost stabilită la 26 de kilometri.

Epicentrul seismului a fost în Bonate Sotto, un oraş din Bergamo cu aproximativ 6.000 de locuitori.

În mai multe zone din oraşul Milano, clădirile s-au mişcat, iar unii oameni au ieşit în stradă, potrivit agenţiei ANSA

Mulți oameni au ieșit în stradă când au simțit cutremurul în locuințele lor și și-au împărtășit experiența pe rețelele de socializare, făcând imediat ca hashtagul „cutremur” să fie cel mai comentat pe rețeaua de socializare Twitter.

Un alt cutremur a fost sâmbătă în Grecia, cu magnitudinea de 5,4, care a afectat sudul țării. Epicentrul a fost localizat în Marea Mediterană, între peninsula Peloponez și insula Creta, potrivit datelor furnizate de Institutul de Geodinamică din Atena. Nici în acest caz nu au fost raportate pagube.

The post Cutremur puternic în Milano și în sudul Greciei. Locuitorii au ieşit în stradă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code