NEWSNET

Flux-stiri

De ce nu s-a vaccinat Nicușor Dan? Alexandru Rafila: „Nu știu ce boală are, dar nu există contraindicație absolută pentru vaccin”

Nicuşor Dan: Bucureştenii nu pot fi lăsaţi să suporte singuri creşterea prețului gigacalorieiNicuşor Dan: Bucureştenii nu pot fi lăsaţi să suporte singuri creşterea prețului gigacaloriei

Alexandru Rafila, propus la Ministerul Sănătăţii, spune că nu există o contraindicaţie absolută pentru vaccinare. Întrebat despre faptul că Nicuşor Dan nu s-a vaccinat, Rafila spune că nu ştie ce boală are: „e normal să dea un exemplu, e un lider al comunităţii”.

Rafila a spus, marţi seara, la „Marius Tucă Show” de la Aleph News, că nu există o contraindicaţie absolută legată de vaccinare, ci poate să existe doar o contraindicaţie temporară: „ai o infecţie virală, eşti răcit, nu te duci să faci vaccinul. Te duci după ce te vindeci”.

Întrebat dacă Nicuşor Dan este cumva răcit, Rafila a răspuns: „Nu ştiu exact care este afecţiunea pe care o are ca să pot discuta despre asta şi oricum există legea drepturilor pacientului. Chiar dacă aş şti ce afecţiune are, nu aş putea să vă spun. E normal să dea un exemplu, e un lider al comunităţii”.

Rafila a repetat că nu există afecţiune în faţa căreia să fie contraindicat vaccinul, cu excepţia persoanelor care au alergii la unul dintre componentele serului.

The post De ce nu s-a vaccinat Nicușor Dan? Alexandru Rafila: „Nu știu ce boală are, dar nu există contraindicație absolută pentru vaccin” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code