NEWSNET

Flux-stiri

Raluca Turcan nu se aşteaptă să fie exclusă din PNL după ce l-a atacat pe Cîțu: „Nu există niciun temei statutar”

Ministrul intermar al Muncii, Raluca Turcan, care l-a atacat pe Florin Cîţu, spunând că „este dispus să joace la poker până şi banii de pensii”, nu se aşteaptă să fie exclusă din partid.

„Am spus lucrul acesta în interior, de altfel din interiorul partidului au apărut în spaţiul public declaraţii mult mai tăioase decât ceea ce am spus eu. Însă mi s-a părut corect ca, dacă am ceva de spus, să spun în interiorul partidului”, a declarat marţi seara Raluca Turcan, la Digi24.

Întrebată dacă se aşteaptă să fie exclusă, ea a răspuns: „În mod normal nu, nu există niciun temei statutar”.

Întrebată de asemenea despre afimaţia potrivit căreia „s-a negociat în genunchi” cu PSD, Raluca Turcan a spus: „Discuţia este mai delicată, mâine încep audierile pentru formarea unui nou cabinet şi acesta în proporţie de 99,9% joi va fi votat, cred că e foarte valoros pentru oameni să înţeleagă că suntem în punctul în care România să capete stabilitate guvernamentală, să se încheie toată tensiunea politică. (…) Dacă ne uităm la aritmetica guvernamentală, cifrele sunt clare, artitmetica ne arată că nu s-a câştigat politic pentru PNL mai mult decât a fost înainte, dacă privesc spre ceea ce se întâmplă în afara scenei politice, că avem o criză saniară, că avem o iarnă dificilă, atunci aş putea să cer aceeaşi îngăduinţă şi să aştept rezultatele”.

Ea a fost întrebată şi despre banii de pensii. „Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, arată Turcan în mesajul pe care l-a adresat luni colegilor de partid.

„Faptul că astăzi s-a anunţat că după învestirea Guvenului, în prima şedinţă se va realiza rectificarea bugetară şi se intră în calendarul de alimentare a bugetului Ministerului Muncii şi a bugetului de asigurări sociale pentru a plăti în luna decembrie pensiile şi alocaţiile confirmă tot ceea ce am spus”, a spus marţi Raluca Tucan.

Ea susţine că „nu îşi propune nimeni să-l schimbe pe Florin Cîţu” şi că acesta este de doar două luni preşedinte al PNL şi că „are timp suficient să confirme”.

Raluca Turcan, vicepreşedinte PNL, a lansat luni un mesaj critic la adresa echipei de negociere cu PSD. „V-aţi milogit la Ciolacu să prindeţi un colţ de pâine. Echipa de negociere a pregătit o garnitură şi o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD”, a transmis Turcan.

The post Raluca Turcan nu se aşteaptă să fie exclusă din PNL după ce l-a atacat pe Cîțu: „Nu există niciun temei statutar” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code