Flux-stiri

Decizia lui Musk: Pagina „For You” de la Twitter va arăta în continuare utilizatorii pe care îi urmărești

  • Elon Musk a declarat luni că, începând cu 15 aprilie, doar conturile verificate de pe Twitter vor apărea în fluxurile paginii For You” ale utilizatorilor.
  • Marți, el a revenit asupra deciziei și a spus că și conturile pe care utilizatorii le urmăresc vor rămâne în feed.
  • Schimbarea a fost făcută în urma revoltei provocate de utilizatori după anunțul inițial.

Elon Musk revine asupra propunerii de modificare a fluxurilor utilizatorilor Twitter, după ce s-a confruntat cu reacții negative la ideea sa inițială, scrie Business Insider.

Luni, el a declarat că doar conturile verificate vor apărea în fluxul de recomandări For You al utilizatorilor și vor putea vota în sondaje începând cu 15 aprilie. Deoarece Twitter va elimina de la 1 aprilie semnele de control vechi, care aparțin utilizatorilor care au fost verificați în cadrul sistemului anterior al Twitter și care nu au plătit pentru a fi verificați, acest lucru a însemnat că feed-ul For You va începe să recomande doar abonații plătitori ai Twitter Blue.

Musk a început să implementeze Twitter Blue la scurt timp după ce a cumpărat platforma socială în octombrie. Abonamentul permite oricărui utilizator să cumpere verificarea pentru 8 dolari pe lună.

Acesta este singurul mod realist de a aborda problema roiurilor de roboți AI avansați care preiau controlul. Altfel, este o bătălie pierdută fără speranță” , a declarat luni Musk.

Mulți utilizatori de Twitter au contestat schimbarea planificată.

„Site mort în 2 săptămâni” , a scris un utilizator.

Nu susțin această decizie. Trebuie să investiți bani în talente și în tehnologie AI pentru a detecta roboții de pe platformă. Aceasta nu este calea de urmat. Ar putea păta platforma” , a comentat un alt utilizator.

La mai puțin de 24 de ore de la anunțul său inițial, Musk a revenit pentru a clarifica: „Am uitat să menționez că și conturile pe care le urmăriți direct vor fi în For You, deoarece le-ați cerut în mod explicit” .

Lansarea Twitter Blue a întâmpinat obstacole la început, când utilizatorii au cumpărat bifa pentru a se da drept celebrități, politicieni și chiar companii. Acesta a fost revocat de două ori și, în cele din urmă, a fost restabilit prin adăugarea de noi culori: gri pentru guverne și galben pentru întreprinderi.

Citește și:

Încă un actor celebru se alatură distribuției „Deadpool 3″, cu Ryan Reynolds în rolul principal

Mike Pence trebuie să depună mărturie despre conversațiile pe care le-a avut cu Trump înainte de asaltul de la Capitoliu

Uită de cei 10.000 de pași pe zi. Atingerea acestui obiectiv ar putea fi îndeajuns pentru a te ajuta să trăiești mai mult

The post Decizia lui Musk: Pagina „For You” de la Twitter va arăta în continuare utilizatorii pe care îi urmărești appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code