Flux-stiri

Demisia lui Florin Roman a fost semnată de Klaus Iohannis. Virgil Popescu a preluat interimatul

Florin RomanFlorin Roman

  • Florin Roman și-a anunțat demisia printr-un mesaj pe pagina de Facebook.
  • În locul său, Virgil Popescu va prelua interimatul.
  • Klaus Iohannis a semnat actul de demitere vineri.

Vineri, Klaus Iohannis a semnat decretul prin care se ia act de demisia lui Florin Roman din funcţia de ministrul Cercetării, Inovării şi digitalizării, constatându-se încetarea funcţiei de membru al Guvernului.

Totodată, şeful statului a semnat decretul de desemnare a lui Virgil-Daniel Popescu, ministrul Energiei, ca ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, interimar.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat miercuri că a primit demisia ministrului Cercetării, Florin Roman. Demisia va fi acceptată, a spus preşedintele.

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Florin Roman, a demisionat miercuri în urma acuzaţiilor de plagiat. Acesta a făcut anunţul privind demisia pe Facebook.

The post Demisia lui Florin Roman a fost semnată de Klaus Iohannis. Virgil Popescu a preluat interimatul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code