Flux-stiri

Deputat PNL despre negocieri: PNL a ales hoţia alături de PSD

Discuții PNL cu PSDDiscuții PNL cu PSD

  • În locul reformelor alături de USR, PNL a ales hoţia alături de PSD, afirmă viceliderul deputaţilor USR Bogdan Rodeanu.
  • El spune că PNL „trădează votu primmit” la ultimele alegeri parlamentare.

„În locul reformelor alături de USR, PNL a ales hoţia alături de PSD. Se instalează la putere o coaliţie a hoţiei formată în jurul PNL şi PSD care va bloca orice reformă a statului. Direcţia de modernizare începută de USR va fi stopată. PNL şi PSD au decis să-şi păstreze privilegiile, pentru baroni clientela de partid, condus de lideri care au pierdut contactul cu România reală. PNL şi PSD vin la putere împotriva voinţei votanţilor care vor modernizarea României. În decembrie, PNL nu a fost votat pentru a guverna alături de PSD. Astăzi, PNL trădează votul primit”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu.

El afirmă că USR „va rezista şi împotriva alianţei toxice dintre PNL şi PSD”.

„România avea o şansă la dezvoltare, şansa de a atrage 29 de miliarde de euro din PNRR, de a elimina pensiile speciale şi a profesionaliza companiile statului, de a construi spitale şi autostrăzi. În schimb, PNL a ales jaful din bani publici, alături de PSD. Să ne imaginăm ce va însemna justiţia în mâinile PSD, partidul care a dat OUG 13 şi a eliberat infractorii din închisoare. Ce vor însemna companiile statului în mâinile PSD, partidul care l-a promovat pe Dănuţ Andruşcă la Economie. Lupta USR merge mai departe. Am rezistat împotriva PSD, rezistăm şi împotriva alianţei toxice dintre PNL şi PSD”, conchide Rodeanu.

PNL a decis, luni seara, să intre la guvernare cu PSD.

Pentru continuarea negocierilor cu PSD au votat 50 de lideri PNL, iar 21 s-au împotrivit.

The post Deputat PNL despre negocieri: PNL a ales hoţia alături de PSD appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code