Flux-stiri

Dinamo e lovită de ghinioane. 6 meciuri fără victorie și lumina luată în timpul partidei cu FC Botoșani

  • Dinamo București nu reușește să iasă din pasa proastă prin care trece.
  • FC Botoșani şi-au asigurat victoria încă din prima repriză.
  • Dinamo ar fi putut marca în ultimul minut de joc al primei reprize, însă un jucător a ratat singur cu portarul.

Partida de fotbal dintre Dinamo București și FC Botoșani, din etapa a 9-a a Ligii 1, s-a sfârșit cu rezultatul de 1-2. Meciul a fost oprit timp de aproximativ 14 minute din pricina unei pene de lumină pe stadionul din Ștefan cel Mare. La momentul întreruperii de curent, FC Botoșani conducea cu 2-0.

Dinamo București nu reușește să iasă din pasa proastă prin care trece, ajungând la al șaselea meci consecutiv pierdut, în ciuda faptului că a făcut o serie de transferuri importante. Nici demiterea lui Dario Bonetti nu pare să fi fost de folos.

Moldovenii şi-au asigurat victoria încă din prima repriză, când au marcat de două ori, în doar 6 minute, cu golurile marcate de Ongenda (min. 13) şi Kage (min. 18), din penalty.

În minutul 35 al partidei, instalațiile de iluminare ale stadionului Ștefan cel Mare s-au întrerupt, cel mai probabil din cauza unei pene de curent.

Întreruperea a durat aproximativ 14 minute, meciul fiind reluat după ce instalația de iluminat nocturn a fost repusă în funcțiune.

Dinamo ar fi putut marca în ultimul minut de joc al primei reprize, când Ahmed Bani a ratat singur cu portarul.

Primele 25 de minute ale reprize secunde au fost dominate de Botoșani, care a avut 4-5 ocazii importante de a marca.

Dinamoviștii şi-au revenit ușor pe finalul meciului şi au contat mai mult în fața porții moldovene. În cele din urmă, Torje a marcat din penalty, în minutul 85, dar „câinii” nu au mai izbutit decât să solicite alte două lovituri de pedeapsă, neacordate de Ovidiu Hațegan.

Victoria moldovenilor îi propulsează pe un surprinzător loc 2 în clasamentul Ligii 1, în timp ce Dinamo rămâne pe penultimul loc, cu 6 puncte din 9 meciuri, urmând să se deplaseze etapa viitoare la Universitatea Craiova.

The post Dinamo e lovită de ghinioane. 6 meciuri fără victorie și lumina luată în timpul partidei cu FC Botoșani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code