Flux-stiri

Disney îl numește pe Mike White noul director al companiei. Mike va conduce planurile metaversului

  • Disney îl numește pe Mike White noul director al companiei, pentru a conduce eforturile companiei în domeniul metaversului.
  • White va fi responsabil pentru conectarea inițiativelor companiei care combină lumea fizică și cea digitală.
  • White a lucrat cu „The Walt Disney Company” timp de peste 10 ani.

Compania Walt Disney îl numește pe Mike White în calitate de director executiv, care se va ocupa de toate planurile companiei legate de metavers, informează CNBC.

Acest lucru a fost dezvăluit într-o notă trimisă angajaților de către directorul general, Bob Chapek, pe 15 februarie. Mike White a fost numit, anterior, în funcția de „SVP Consumer Experiences and Platforms la Disney Media & Entertainment Distribution”, în cadrul „The Walt Disney Company”. El va fi, acum, responsabil de „storytelling și experiențe de consum pentru noua generație”.

White se va concentra pe conectarea inițiativelor companiei care combină lumea fizică și cea digitală. Conform unui raport al publicației Variety, Mike White va supraveghea „strategia tehnologică, echipele de inginerie și de produs însărcinate cu dezvoltarea experiențelor digitale în cadrul unor mărci precum ABC, ABC News, Disney, ESPN, FX, Marvel, National Geographic și Star Wars”.

Acesta este așa-numitul metaverse, care cred că este următoarea mare frontieră a povestirii și locul perfect pentru a urmări pilonii noștri strategici de Excelență în Povestire, Inovație și Concentrare pe Public. Echipe din întreaga companie explorează această nouă platformă și am fost uimit de ceea ce am văzut.”, a declarat directorul general al companiei.

White a lucrat cu „The Walt Disney Company” timp de peste zece ani. Conform contului său de LinkedIn, din 1999 până în 2009, a lucrat la Yahoo în calitate de director principal de strategie și tehnologie. Apoi, s-a alăturat grupului Apollo Group, unde a ocupat funcțiile de Chief Technology Officer și Chief Information Officer și a lucrat, acolo, timp de peste doi ani. White deține o diplomă de licență în arte de la Ohio State University și locuiește în Los Angeles.

The post Disney îl numește pe Mike White noul director al companiei. Mike va conduce planurile metaversului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code