Flux-stiri

Dmitri Medvedev: „Sancţiunile împotriva Rusiei trebuie ridicate pentru a scădea preţurile globale la alimente”

  • Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a spus despre costurile prea mari ale alimentelor pentru Occident.
  • Dmitri Medvedev a afirmat că sancţiunile trebuie ridicate, pentru a scădea preţurile la alimente.
  • Pentru a optimiza situaţia alimentară trebuie să renunţăm la sancţiuni reciproce, iar preţurile vor începe să scadă”, a spus cel care o vreme a fost preşedintele Rusiei.

Dmitri Medvedev a afirmat că sancţiunile trebuie ridicate, pentru a scădea preţurile la alimente.

Vorbind la televiziunea Al Jazeera, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a spus despre costurile prea mari ale alimentelor pentru Occident: „Sancţiunile împotriva Rusiei trebuie ridicate pentru a scădea preţurile globale la alimente”, a spus el în interviu potrivit Tax.

Încercarea occidentală de a da vina pe Rusia pentru criza alimentară globală este o minciună şi ridicarea sancţiunilor va fi suficientă pentru a scădea preţurile alimentelor”, a spus Medvedev.

Pentru a îmbunătăţi securitatea alimentară în întreaga lume, pentru a optimiza situaţia alimentară, trebuie să renunţăm la sancţiuni reciproce, iar preţurile vor începe să scadă”, a spus cel care o vreme a fost preşedintele Rusiei, ţinând scaunul „cald” pentru Vladimir Putin, „detaşat” ca premier.

The post Dmitri Medvedev: „Sancţiunile împotriva Rusiei trebuie ridicate pentru a scădea preţurile globale la alimente” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code