Flux-stiri

Doi studenți au fost găsiți morți într-un cartier din Iași

  • Doi studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași au fost găsiți morți în casa în care locuiau.
  • Cei doi ar fi trebuit să plece în acest weekend în Bruxelles.
  • Autoritățile iau în calcul varianta unui dublu asasinat.

Doi studenți  ar fi trebuit să plece în această săptămână în vacanță în Bruxelles, însă nu au mai ajuns la aeroport.

Cei doi au fost găsiți morți sâmbătă dimineața în casa în care locuiau cu chirie, într-un cartier rezidențiale de la marginea Iașului.  Din primele informații, cei doi formau un cuplu, fiind vorba de un bărbat aproximativ 24 de ani de cetățenie marocană și o fată din Iași, ambii studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie, informează Adevărul.

Polițiștii au împânzit zona, iar criminaliștii lucrează la anchetă. Până în acest moment, nu se cunosc cu exactitate cauzele, însă e luată în calcul ipoteza unui dublu asasinat.

„Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Cadavrele aparţin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani. S-ar părea că el este din Maroc. Se presupune identitatea victimelor, însă aceasta trebuie confirmată de rudele acestora. Ancheta e în curs de desfăşurare”, a declarat pentru Agerpres prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Cadavrele au fost ridicate și duse la Insitutul de Medicină Legală pentru a se efectua necropsia, iar doi suspecți au fost ridicați de polițiști din zona cartierului Tudor Vladimirescu.

The post Doi studenți au fost găsiți morți într-un cartier din Iași appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code