Flux-stiri

Donald Trump a dat-o în judecată pe Hillary Clinton din cauza că l-a acuzat de complicitate cu Rusia în timpul campaniei prezidențiale din 2016

Donald TrumpDonald Trump

  • Fostul președinte american Donald Trump a dat-o în judecată pe Hillary Clinton și pe alți câțiva democrați.
  • Trump acuză că aceștia au încercat să fraudeze alegerile prezidențiale americane din 2016 prin asocierea campaniei sale cu Rusia.
  • Moscova neagă însă orice implicare.

Fostul președinte american Donald Trump a dat-o în judecată pe Hillary Clinton și pe alți câțiva democrați, acuzându-i că au încercat să fraudeze alegerile prezidențiale americane din 2016 prin asocierea campaniei sale cu Rusia, scrie BBC.

Donald Trump a învins-o pe Hillary Clinton în 2016, dar el susține că a fost vorba de „șantaj” și de alte pretenții, ca parte a unui „complot de neconceput” pentru a-i submina campania electorală.

Echipele de campanie și de tranziție ale lui Trump au fost acuzate că au conspirat cu agenți ruși pentru a influența alegerile în favoarea sa.

Un raport publicat de o comisie a Senatului american condusă de republicani în 2020 a concluzionat că Rusia s-a folosit de agentul politic republican Paul Manafort și de site-ul WikiLeaks pentru a încerca să-l ajute pe Trump să câștige.

Moscova neagă însă orice implicare.

Raportul a afirmat că nu au fost găsite dovezi ale unei conspirații, dar a prezentat cazuri în care președintele ar fi putut obstrucționa justiția.

The post Donald Trump a dat-o în judecată pe Hillary Clinton din cauza că l-a acuzat de complicitate cu Rusia în timpul campaniei prezidențiale din 2016 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code