Flux-stiri

Donald Trump reia teza că va fi repus în funcția de președinte al SUA din cauza unei fraude electorale „enorme”

Trup și Joe Biden.Trup și Joe Biden.

  • Donald Trump este convins că Joe Biden a comis fraudă electorală în timpul alegerilor.
  • Fostul președinte american a afirmat că ar putea fi repus în funcție din cauza presupuse fraude electorale „enorme”.
  • Până în prezent nu a fost descoperită nicio dovadă credibilă de fraudă electorală substanțială, în timp ce rezultatele alegerilor au fost de mult certificate și finalizate.

Fostul președinte Donald Trump a lăsat să se înțeleagă că ar putea fi reinstalat în mod inexplicabil în funcția de președinte din cauza unei „fraude electorale enorme”.

Gina Loudon, care a fost și copreședinte al grupului Women for Trump, l-a întrebat pe fostul președinte când îl va „recupera pe președintele Trump” în timpul mitingul său de sâmbătă din Perry, Georgia.

„Ei bine, vom vedea. A existat o fraudă electorală extraordinară. Și este dezvăluită în fiecare zi și vom vedea ce se va întâmpla”, a răspuns Trump.

În cele peste zece luni de când Trump a pierdut alegerile prezidențiale din 2020 în fața lui Joe Biden nu a fost descoperită nicio dovadă credibilă de fraudă electorală substanțială, în timp ce rezultatele alegerilor au fost de mult certificate și finalizate.

Trump a continuat să lupte împotriva rezultatului, în ciuda faptului că nu există nicio cale legală prin care să fie declarat câștigător sau să se întoarcă în funcție fără a câștiga alte alegeri.

Donald Trump asigură că legile propuse de republicani vor avea un mare impact asupra viitoarelor alegeri

Trump a declarat că „se uită în urmă” pentru a „afla ce s-a întâmplat” în timpul interviului său de sâmbătă, subliniind totodată că unele state „își fac regulile și reglementările” pentru viitoarele alegeri. Fostul președinte a spus că eforturile susținute de republicani de a schimba legile privind votul în chestiuni precum verificarea semnăturilor de pe buletinele de vot și identificarea alegătorilor vor avea un impact asupra viitoarelor alegeri.

„Cred că veți fi incredibil de impresionați de ceea ce se întâmplă și cred că poate până la următoarele alegeri”, a spus Trump, care a lăsat de mai multe ori să se înțeleagă că va candida în 2024, fără să își ia, însă, vreun angajament clar de a candida.

The post Donald Trump reia teza că va fi repus în funcția de președinte al SUA din cauza unei fraude electorale „enorme” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code