Flux-stiri

Două asistente din SUA au făcut 1,5 milioane de dolari din certificate false de vaccinare Covid-19

Israelienii pot pierde certificatul verde dacă nu fac doza booster.Israelienii pot pierde certificatul verde dacă nu fac doza booster.

  • Două asistente medicale din Long Island sunt acuzate că au falsificat certificate de vaccinare COVID-19 încasând peste 1,5 milioane de dolari din această schemă.
  • Proprietara Wild Child Pediatric Healthcare din Amityville, Julie DeVuono, şi angajata sa, Marissa Urraro, au fost puse sub acuzare vineri pentru fals în acte.
  • Avocatul lui Urraro, Michael Alber, a îndemnat publicul să nu se grăbească să judece acuzaţiile şi a declarat că clientul său este o asistentă medicală respectată.

Două asistente medicale din Long Island sunt acuzate că au falsificat certificate de vaccinare COVID-19 încasând peste 1,5 milioane de dolari din această schemă, relatează New York Times.

Proprietara Wild Child Pediatric Healthcare din Amityville, Julie DeVuono, şi angajata sa, Marissa Urraro, au fost puse sub acuzare vineri pentru fals în acte. Avocatul lui Urraro, Michael Alber, a îndemnat publicul să nu se grăbească să judece acuzaţiile şi a declarat că clientul său este o asistentă medicală respectată.

Aşteptăm cu nerăbdare să evidenţiem impedimentele şi defectele legale ale anchetei. Sperăm ca o acuzaţie să nu umbrească definitiv munca bună pe care domnişoara Urraro a făcut-o pentru copii şi adulţi în domeniul medical„, a declarat el sâmbătă.   

Procurorul districtual din comitatul Suffolk, Raymond Tierney, a declarat că DeVuono şi Urraro au distribuit certificate de vaccinare false, cerând 220 de dolari pentru adulţi şi 85 de dolari pentru copii. Cele două asistente medicale ar fi introdus informaţiile false în baza de date de imunizare a statului, susţine el. 

Ofiţerii de poliţie au percheziţionat locuinţa lui DeVuono şi au declarat că au confiscat aproximativ 900.000 de dolari în numerar şi un registru care arată profituri de peste 1,5 milioane de dolari din această afacere, care ar fi început în noiembrie 2021.

Comisarul de poliție al comitatului Suffolk, Rodney Harrison, a adăugat: „În calitate de asistente medicale, aceste două persoane ar trebui să înțeleagă importanța certificatelor de vaccinare legitime, cu toții lucrăm împreună pentru a proteja sănătatea publică”.

The post Două asistente din SUA au făcut 1,5 milioane de dolari din certificate false de vaccinare Covid-19 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code