Flux-stiri

Erdogan, la începerea negocierilor: „Suntem gata să ajutăm”

  • În această dimineață, o nouă rundă de negocieri a început.
  • Discuțiile se țin în Turcia, la Palatul Dolmabahcen.
  • Roman Abramovici a discutat și el cu președintele Turciei, înainte ca negocierile să înceapă oficial.

Discuțiile ruso-ucrainene au loc la Palatul Dolmabahcen, de pe malul Bosforului, iar Erdogan a făcut câteva afirmații. Începerea negocierilor a fost programată pentru ora 10:30, ora Moscovei.

De mai multe ori, Turcia a spus că este dispusă să susțină negocierile dintre cele două țări și, la începutul acestora, președintele țării a făcut câteva declarații. „Dumneavoastră, ca o delegație, aveți responsabilitatea istorică pentru deciziile luate astăzi”, a spus Erdogan.

„Bine ați venit în Turcia și în Istanbulul nostru! Ne bucurăm să vă primim într-un moment atât de critic. Ați depus eforturi mari în numele țărilor dumneavoastră. Conflictul este foarte frustrant pentru noi, ca prieten și ca vecin.

De la începutul crizei, am depus eforturi sincere la toate nivelurile și am încercat să îndeplinim cerințele de prietenie, bună vecinătate și lege. Am demonstrat o abordare corectă care protejează și respectă drepturile ambelor părți pe toate platformele în care avem drept de vot.

Discuțiile au dat speranță întregii lumi. Prelungirea conflictului nu avantajează pe nimeni. Nu există învingători în război. Este timpul ca discuțiile să aducă rezultate. În Turcia, ne dorim sincer acest lucru și suntem gata să ajutăm”, a mai spus Erdogan

Roman Abramovici a discutat și el cu președintele Turciei, înainte ca negocierile să înceapă oficial.

„Am protestat legat de un videoclip de agresiune împotriva militarilor ruși. Aceste nemultumiri au fost acceptate de partea ucraineană, ei au promis că vor lua măsurile cele mai stricte”, a spus Medinksi.

Negocierile încă nu s-au încheiat.

Știre în curs de actualizare.

The post Erdogan, la începerea negocierilor: „Suntem gata să ajutăm” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code