Flux-stiri

Ether, a doua cea mai valoroasă criptomonedă, urcă la 4.600 de dolari şi atinge un nivel record

Ether, a doua cea mai mare criptomonedă din lume, a atins miercuri un maxim istoric, profitând de creşterea bitcoin şi de ştirile privind adoptarea pe scară mal largă a blockchain-ului.

Ether, care stă la baza reţelei blockchain ethereum, a urcat până la 4.643 de dolari în tranzacţiile asiatice, depăşind nivelul de 4.600 de dolari din ziua precedentă şi ducând câştigurile săptămânii la peste 10%.

Bitcoin se tranzacţiona în jurul valorii de 63.078 de dolari şi a crescut cu aproximativ 117% în acest an, în timp ce ether a crescut de şase ori.

Fluxul constant de ştiri privind adoptarea criptomonedelor de către bănci, creşterea NFT pe platformele de jocuri virtuale, lansarea unor ETF-uri americane bazate pe contractele futures pe bitcoin şi nevoia de diversificare a investitorilor într-un mediu incert al ratelor dobânzilor au împins mai multe active blockchain, inclusiv bitcoin şi ether, în creştere în octombrie.

Cea mai mare bancă din Australia, Commonwealth Bank of Australia, a declarat miercuri că va deveni prima din ţară care va oferi clienţilor de retail servicii cripto.

Potrivit companiei CryptoCompare, specializată în active digitale, activele gestionate (AUM) în produse de investiţii digitale au crescut cu 45,5% în octombrie, atingând un nivel record de 74,7 miliarde de dolari. Totalul AUM pentru produsele bazate pe bitcoin a crescut cu 52,2%, ajungând la 55,2 miliarde de dolari, în timp ce AUM pentru fondurile bazate pe ether au crescut cu 30%, ajungând la 15,9 miliarde de dolari, valori record pentru ambele categorii.

The post Ether, a doua cea mai valoroasă criptomonedă, urcă la 4.600 de dolari şi atinge un nivel record appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code