NEWSNET

Flux-stiri

Examenul viitorilor avocați, bruiat de drifturi și repetițiile formației 5GANG. „Ne-a zăpăcit, a fost groaznic!”

  • Examenul pentru barou a fost deranjat de muzică și drifturi.
  • 300 de candidați cer reluarea examenului.
  • Decanul Baroului București: Responsabilitatea e a Romexpo.

Au plătit 1.400 de lei un examen de admitere în barou și s-au trezit că au dat banii pe un bilet la concert. Este vorba despre 2.200 de absolvenți ai Facultății de Drept care au făcut duminică primul pas spre avocatură. În timpul examenului, surpriză însă. De afară se auzea muzică de repetițiile formației 5Gang. Apoi, zgomotul de fond a fost asigurat de drifturile mașinilor de la European Car Festival. Acum, 300 dintre candidați cer reluarea examenului pentru că nu au putut să se concentreze.

„A fost prima oară muzica, apoi drifturile. Parcă s-a organizat să fie asta! Cel mai tare a fost cu mașinile, ne-a zăpăcit! A fost groaznic”, s-a plâns unul dintre candidați.

„Am ridicat mâna și am atenționat unul dintre supraveghetori. Supraveghetorul respectiv mi-a spus că nu are nicio putere, nu are ce să facă. După vreo 10 minute l-am atenționat din nou. În ultima oră, nu mai puteam. Citeam și nu mă puteam concentra”, a reacționat Alexandru Ciobotaru, candidat.

Selly, solistul trupei 5Gang: „Mi se pare complet iresponsabil din partea celor care au organizat acel examen să nu se intereseze ce evenimente aveau loc în Romexpo la acel moment. Dacă am fi știut acest lucru, și îmi pare foarte rău că nu am știut, am fi făcut tot posibilul să amânăm acele probe”.

The post Examenul viitorilor avocați, bruiat de drifturi și repetițiile formației 5GANG. „Ne-a zăpăcit, a fost groaznic!” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code