Flux-stiri

Explozie puternică în sudul Libanului. Surse: Organizaţia fundamentalistă Hezbollah distruge muniţie

Libanul își plânge morții începând de azi: 78 de decese și 4000 de răniți. „Am fost martorii unei catastrofe imense” / Care ar fi cauza incendiului transformat în explozieLibanul își plânge morții începând de azi: 78 de decese și 4000 de răniți. „Am fost martorii unei catastrofe imense” / Care ar fi cauza incendiului transformat în explozie

  • A avut loc o explozie puternică în sudul Libanului.
  • Explozia s-a produs la periferia orăşelului Al-Nabi Sheet, într-o zonă muntoasă situată în apropierea frontierei dintre Liban şi Siria.

O explozie puternică s-a produs, marţi, în Valea Bekaa, în sudul Libanului, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate, existând informaţii că deflagraţia a fost provocată de organizaţia fundamentalistă Hezbollah, în cursul unor operaţiuni pentru distrugerea muniţiei, informează site-ul ArabNews.com.

Explozia s-a produs la periferia orăşelului Al-Nabi Sheet, într-o zonă muntoasă situată în apropierea frontierei dintre Liban şi Siria.

Armata libaneză nu a făcut deocamdată niciun comentariu pe această temă.

Două surse locale au declarat că organizaţia fundamentalistă şiită Hezbollah a distrus muniţie învechită.

The post Explozie puternică în sudul Libanului. Surse: Organizaţia fundamentalistă Hezbollah distruge muniţie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code