Flux-stiri

Familiile regale europene sosesc în Grecia pentru funeraliile Regelui Constantin

  • Prințesa Benedikte a Danemarcei a fost văzută sosind la Hotelul Great Britain înainte de funeraliile regale.
  • Prințul Haakon al Norvegiei a fost fotografiat luni la sosirea înaintea funeraliilor.
  • Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei vor participa, de asemenea, la ceremonia funerară de luni și au fost văzuți sosind împreună în Grecia.

Familii regale din întreaga lume au început să sosească în Grecia pentru funeraliile regelui Constantin al II-lea. Evenimentul va avea loc luni, 16 ianuarie, la Catedrala Metropolitană din Atena și va fi urmat de înmormântarea în Cimitirul Regal de la Palatul Tatoi.

Prințesa Mette-Marit a Norvegiei și regina Margrethe a Danemarcei se numără printre cei care au aterizat în capitala istorică pentru funeralii. Regina Margrethe a Danemarcei a fost văzută salutând persoanele îndoliate în fața hotelului Great Britain după ce a aterizat la Atena pentru funeralii. Ea este sora mai mare a soției lui Constantin, regina Anne-Marie a Greciei, pe care o lasă în urmă împreună cu cei cinci copii ai lor.

Fiul cel mai mare al regelui Constantin, Pavlos, va fi prezent la înmormântarea de mâine. Prințul Greciei, în vârstă de 55 de ani, a fost moștenitorul aparent al tronului Greciei până la abolirea monarhiei în 1974. Pavlos, care a crescut la Palatul Tatoi din Atena, este consultant în investiții și este căsătorit cu Marie-Chantal, cu care are cinci copii.

Prințesa Benedikte a Danemarcei a fost văzută sosind la Hotelul Great Britain înainte de funeraliile regale. În vârstă de 78 de ani, aceasta este sora mai mică a reginei în exercițiu a Danemarcei, Margrethe a II-a și își va prezenta omagiile cumnatului său alături de sora sa mai mare, Margrethe, și de sora mai mică, regina Anne-Marie. Prințul Haakon al Norvegiei a fost fotografiat luni la sosirea înaintea funeraliilor. În vârstă de 49 de ani, care este căsătorit cu prințesa Mette-Marit a Norvegiei, este vărul de gradul al treilea al lui Constantin și vărul de gradul al doilea al reginei Anne-Marie.

Prințesa Mette-Marit a Norvegiei, soția Prințului Haakon, va participa la funeralii alături de soțul ei. Femeia în vârstă de 49 de ani împarte doi copii cu Haakon, Ingrid Alexandra și Sverre Magnus.

Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei vor participa, de asemenea, la ceremonia funerară de luni și au fost văzuți sosind împreună în Grecia. Regele Felipe, în vârstă de 54 de ani, este nepotul lui Constantin, întrucât mama sa, regina Sofia, este sora mai mare a defunctului monarh. Sofia, cea mai mare dintre copiii regelui Paul al Greciei, are și o soră mai mică, prințesa Irene.

The post Familiile regale europene sosesc în Grecia pentru funeraliile Regelui Constantin appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code