Flux-stiri

Filo-ruşii: 3 mercenari străini capturaţi riscă pedeapsa cu moartea

  • Procuratura Generală a DPR a finalizat ancheta în cazul penal împotriva unui grup de mercenari străini din Regatul Unit şi Maroc” .
  • ,,Inculpaţii, ţinând cont că suntem în timp de război, pot fi supuşi pedepsei cu moartea”, a declarat Viktor Gavrilov, reprezentant al Procuraturii Generale
  • Ucraina a condamnat la închisoare pe viaţă un tânăr soldat rus care a recunoscut că a împuşcat un civil neînarmat.

Procurorului general al autoproclamatei Republici Populare Doneţk susţine că prizonierii pot primi pedeapsa maximă.

3 mercenari străini, doi britanici şi unul marocan, care au luptat în Donbas de partea forţelor ucrainene ar putea fi condamnaţi la pedeapsa cu moartea”, s-a anunţat de la biroul procurorului general al autoproclamatei Republici Populare Doneţk prin Interfax.

Procuratura Generală a DPR a finalizat ancheta în cazul penal împotriva unui grup de mercenari străini din Regatul Unit şi Maroc.

Inculpaţii, ţinând cont că suntem în timp de război, pot fi supuşi pedepsei cu moartea”, a declarat Viktor Gavrilov, reprezentant al Procuraturii Generale a RPD.

Luptătorii străini sunt britanicii. Sean Pinaire, Andrew Hill şi marocanul Sadoun Brahim au fost capturaţi în timpul confruntărilor din Donbass din această primăvară.

Ucraina a condamnat la închisoare pe viaţă un tânăr soldat rus care a recunoscut că a împuşcat un civil neînarmat.

The post Filo-ruşii: 3 mercenari străini capturaţi riscă pedeapsa cu moartea appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code