NEWSNET

Flux-stiri

Florin Cîțu spune că a discutat cu cei din USR PLUS despre refacerea coaliției. Foștii parteneri: „Echipa câștigătoare” răspândește minciuni

florin citu face declaratii la guvernflorin citu face declaratii la guvern

Florin Cîţu spune că a avut discuţii cu USR PLUS şi că cele mai mari şanse le are coaliţia de guvernare. De cealaltă parte, USR PLUS a transmis că nu poate continua guvernarea cu Florin Cîţu premier.

Întrebat sâmbătă dacă sunt şanse pentru refacerea coaliţiei, Florin Cîţu a spus: „Da. Cele mai mari şanse le are coaliţia de guvernare. Am avut discuţii. Am avut discuţii cu domnul Ghinea, vine luni la semnarea PNRR, deci am avut discuţii”.

Premierul a fost întrebat, de asemenea, dacă cu Dacian Cioloş preşedinte al USR PLUS sunt mai mari şanse de refacere a coaliţiei, premierul a răspuns: „Spre deosebire de partenerii noştri de coaliţie, noi nu spunem cine să fie preşedintele USR”.

USR PLUS a anunţat sâmbătă că nu poate continua guvernarea cu Florin Cîţu premier.

USR PLUS a luat o decizie în unanimitate: nu putem continua guvernarea cu Florin Cîţu premier. Această decizie nu se va schimba, indiferent câte minciuni încearcă să răspândească <echipa câştigătoare>”, au transmis reprezentanţii formaţiunii.

Conform acestora, USR PLUS vrea reforme „pe bune, nu participarea la guvernare de dragul puterii, acceptând orice fel de condiţii”.

The post Florin Cîțu spune că a discutat cu cei din USR PLUS despre refacerea coaliției. Foștii parteneri: „Echipa câștigătoare” răspândește minciuni appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code