Flux-stiri

Fostul primar al Timişoarei, prins cu 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h: „Am greșit, îmi pare rău”

  • Nicolae Robu, fostul primar PNL al Timişoarei, a fost prins de poliţişti când conducea cu o viteză de 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h: „Am greşit, îmi pare rău, asum şi … plătesc”.
  • El precizează că avea o viteză de 108 Km/h.
  • Insist: nu eram in localitate. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, îmi pare rău pentru momentul de neatenţie care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum şi plătesc

Nicolae Robu, fostul primar PNL al Timişoarei, a fost prins de poliţişti când conducea cu o viteză de 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h: „Am greşit, îmi pare rău, asum şi … plătesc”.

Am greşit, îmi pare rău, asum şi … plătesc! Pentru că legea e lege şi trebuie să fie lege pentru toţi şi toţi trebuie să plătim când o încălcăm! Eram în drum spre Arad, în apropierea crescătoriei de pui Orţişoara. Înainte de a intra în zona celor câteva case aflate acolo, vis-a-vis se crescătorie, de pe sensul opus a apărut o maşină de poliţie care mi-a cerut să trag pe dreapta. Poliţistul mi-a spus respectuos -n-am ce să-i reproşez!-, că puţin mai spre Timişoara e un semn de restricţie de viteză, la 50 Km/h. I-am spus adevărul şi anume, că pur şi simplu nu l-am văzut, că eu eram pregătit să reduc viteza un pic mai încolo, la intrarea în dreptul acelor case, dar… asta e, dacă am greşit, am greşit, plătesc, legea e lege”, scrie pe Facebook Nicolae Robu.

El precizează că avea o viteză de 108 Km/h.

„Insist: nu eram in localitate. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, îmi pare rău pentru momentul de neatenţie care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum şi plătesc”, conchide Robu.

The post Fostul primar al Timişoarei, prins cu 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h: „Am greșit, îmi pare rău” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code