Flux-stiri

FOTO. Tratamentul pentru o zi al unui pacient internat la terapie intensivă COVID

  • Pacienții COVID de la Terapie Intensivă iau zeci de medicamente zilnic.
  • RO-Vaccinare va prezenta imagini cu medicamentele unei persoane care are sechele după trecerea prin boală.

RO-Vaccinare publică o imagine impresionantă cu zeci de medicamente cu care sunt tratați bolnavii COVID în terapia intensivă.

„O imagine cât o mie de cuvinte: tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă al unui bolnav de Covid-19. Acesta este tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de Covid-19. Alternativa este simplă și sigură: vaccinarea. Prin vaccinarea cu schemă completă se reduce considerabil riscul de infectare, de transmitere, de spitalizare și deces”, arată sursa citată.

În imagine apar zeci de cutii de medicamente, flacoane, soluţii perfuzabile și fiole. RO-Vaccinare precizează că va reveni cu tratamentul unei persoane care a rămas cu sechele după trecerea prin boală.

The post FOTO. Tratamentul pentru o zi al unui pacient internat la terapie intensivă COVID appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code