Flux-stiri

Gemenii Bogdanoff au murit la șase zile distanță unul față de celălalt

gemenii-Bogdanoffgemenii-Bogdanoff

  • Aceștia au contractat virusul și nu erau vaccinați.
  • Ambii nu au cerut tratament la spital, crezând că trebuie să acționeze ca în cazul unei gripe.
  • Aceștia credeau că stilul de viață sănătos este tratamentul de care au nevoie în lupta cu virusul.

Gemenii Bogdanoff au murit la șase zile distanță unul de celălalt. Grichka și Igor Bogdanoff au devenit cei mai faimoși gemeni din Franța, fiind gazdele unei emisiuni TV de știință și science-fiction în anii 1980, pe un platou de filmare cu o navă spațială. Ei au murit de coronavirus la șase zile distanță unul de celălalt în spital, Grichka pe 28 decembrie, iar fratele său a murit luni.

În vârstă de 72 de ani, frații nu fuseseră vaccinați împotriva Covid-19. Prietenii lor au declarat că erau convinși că stilul lor de viață sănătos îi va proteja și au fost internați în spital la mijlocul lunii decembrie. Chiar dacă familiile lor nu au precizat cauza morții lor, avocatul lor, Edouard de Lamaze, a confirmat că ambii au contractat virusul.

Prietenul familiei, Pierre-Jean Chalençon, a declarat că au lăsat prea târziu pentru a cere tratament la spital, hotărând că era similar cu gripa.

„Oamenii au spus că au fost anti-vaxxer, dar nu au fost absolut deloc. Mai mulți prieteni le-au spus să se vaccineze, dar ei au considerat că, datorită stilului lor de viață și a [lipsei de] comorbidități, nu erau expuși riscului de Covid”, a declarat el pentru BFMTV.

Frații Bogdanoff erau o pereche de excentrici, descendenți ai nobilimii austriece. Apreciați pentru programul lor inițial de televiziune Temps X, difuzat sâmbătă după-amiaza începând cu anul 1979, au fost, timp de ani de zile, cei care încercau popularizarea științei și au făcut parte din viața publică pentru restul vieții lor.

Emisiunea lor de pe TF1 a fost considerată ani de zile drept o punere în valoare a tehnologiei de ultimă oră, potrivit Le Monde, care i-a descris ca fiind icoane ale unei perioade kitsch a culturii. Temps X a prezentat și alte emisiuni de televiziune precum Doctor Who, The Prisoner și Star Trek, cu invitați printre care și pionierul muzicii electronice Jean-Michel Jarre. Gemenii Bogdanoff au murit la șase zile distanță unul de celălalt.

The post Gemenii Bogdanoff au murit la șase zile distanță unul față de celălalt appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code