Flux-stiri

George Simion: „Tăcerea nu e pentru AUR, nu am fost niciodată invitați la DIGI 24 să ne spunem părerea”

  • Șeful AUR, George Simion, a pus gaz pe foc după scandalul început în Parlament tocmai pe legea gazelor din Marea Neagră.
  • Simion a mers să-și susțină punctul de vedere la Digi24, acolo unde era invitat Virgil Popescu, însă n-a fost primit.
  • Tăcerea nu e pentru AUR, opinia partidului nostru este refuzată, nu am fost niciodată invitați la DIGI 24 să ne spunem părerea, nici măcar când am fost acuzați că apărăm interesele Rusiei„, declară Simion.

Șeful AUR, George Simion, a pus gaz pe foc după scandalul început în Parlament tocmai pe legea gazelor din Marea Neagră. „Pașol na turbinca, Iuri„, i-a spus ieri în sedință ministrul Virgil Popescu și asta a fost scânteia care l-a aprins pe Simion.

Seara a mers să-și susțină punctul de vedere la Digi24, acolo unde era invitat Virgil Popescu. „Autoritățile statului sunt la dispoziția Digi24. Aici e UM Digi24. E sediul SRI”, a spus George Simion. Șeful AUR nu era invitat, a încercat să intre, dar s-a ales doar cu refuzul paznicilor, care au chemat și poliția.

Să îl chemați pe Domnul ministru al energie, vorbeste de mine, pe mine nu m-ati chemat niciodata aici la UM 24, domnul ministru al energei… ba bla .. fara o replica din partea noastra, vrem să vorbim și noi aici la DIGI 24 cu publicul român” , a scris George Simion pe Facebook.

Tăcerea nu e pentru AUR, opinia partidului nostru este refuzată, nu am fost niciodată invitați la DIGI 24 să ne spunem părerea, nici măcar când am fost acuzați că apărăm interesele Rusiei„, declară Simion, motiv pentru care astăzi a mers la CNA, ca să denunțe această lege a tăcerii. Simion ar fi avut totuși la dispoziție mijloace legale, și anume să ceară oficial televiziunii dreptul la replică.

Invitat la Alpeh News, George Simion a răspuns la câteva întrebări.

George, ce s-a întâmplat? N-aveai costumul la tine, n-aveai cămașa apretată? De ce nu te-au primit? Ai fost vreodată invitat la DIGI?

Ce ai fi vrut să-i reproșezi/să-i răspunzi Ministrului Energiei aseară în direct, dacă ai fi intrat?

Ai fost la CNA astăzi. Ce ai rezolvat acolo?

AUR a făcur o listă neagră a instituților de presă. DIGI se afla pe acea listă. Dacă voi nu i-ați considerat pe ei parteneri de discuție, de ce te-ai aștepta la asta din partea lor?

The post George Simion: „Tăcerea nu e pentru AUR, nu am fost niciodată invitați la DIGI 24 să ne spunem părerea” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code