Flux-stiri

LIVE UPDATE. 231 de zile de invazie. Forțele de Apărare ale Ucrainei au doborât marți peste 30 de rachete lansate de Rusia

  • Este a 231-a zi de invazie provocată de Rusia în Ucraina.
  • Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei anunță că în timpul zilei de marți, 11 octombrie, trupele ruse au atacat Ucraina cu treizeci de rachete de croazieră.
  • Autoritățile ucrainene susțin că 32 de ținte au fost doborâte.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei anunță că în timpul zilei de marți, 11 octombrie, trupele ruse au atacat Ucraina cu treizeci de rachete de croazieră, șapte lovituri aeriene și aproximativ douăzeci și cinci de lovituri din sistemele de lansare multiplă de rachete (MLRS).

Autoritățile ucrainene susțin că 32 de ținte au fost doborâte. În urma atacului masiv cu rachete, a fost distrusă infrastructura a peste zece localități din regiunile Lvov, Vinnița, Dnepropetrovsk, Zaporojie și Donețk.

Pe parcursul zilei de marți, 11 octombrie, unitățile Forțelor de Apărare ale Ucrainei au respins atacurile rușilor în zonele localităților Nikolaevka, Soledar, Bahmut, Maiorsk și Pervomaiskoie, anunță autoritățile ucrainene.

Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 

FOTO – Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 

The post LIVE UPDATE. 231 de zile de invazie. Forțele de Apărare ale Ucrainei au doborât marți peste 30 de rachete lansate de Rusia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code