Stiinta si tehnica

Germania va “furniza” arme Ucrainei, confirma Cancelarul Olaf Scholz

Germania va “furniza” arme Ucrainei, confirma Cancelarul Olaf Scholz iDevice.ro – Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian Gabor

Germania furniza arme Ucrainei confirma Cancelarul Olaf Scholz

Germania va “furniza” arme Ucrainei, a declarat Cancelarul Olaf Scholz in cadrul unui discurs pe care l-a tinut in Parlamentul Germaniei, insa nu vorbim despre livrarea directa de arme catre tara, ci despre un principiu al “schimbului circular” care implica tarile din fosta Uniune Sovietica si armamentul pe care-l au ele.

Olaf Scholz a declarat ca tarile din Europa Centrala si de Est care au armament sovietic vor livra Ucrainei acele arme, munitie, etc, vechi, si in schimb vor primi de la Germania armament inlocuitor de ultima generatie, care va fi extrem de util in cadrul NATO, mai ales ca e improbabil ca tari din afara aliantei sa participe cu ajutor.
Germania a fost criticata in extrem de multe randuri pentru modul in care a ales sa ajute Ucraina cu armament, insa iata ca se mai intampla si lucruri bune, iar asa ucrainienii vor primi ajutorul de care au nevoie, chiar daca vorbim despre arme dintr-o era de mult apusa, dar soldatii ucrainieni vor sti sa le utilizeze fara a fi nevoie de pregatire prealabila.


Urmareste stirile iDevice.ro si prin Google News.The post Germania va “furniza” arme Ucrainei, confirma Cancelarul Olaf Scholz first appeared on iDevice.ro – Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit idevice.ro
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code