Stiinta si tehnica

Rusia nu a distrus vreunul dintre sistemele HIMARS livrate Ucrainei

Rusia nu a distrus vreunul dintre sistemele HIMARS livrate Ucrainei iDevice.ro – Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian Gabor

Rusia nu distrus vreunul sistemele HIMARS livrate Ucrainei

Ucraina a inceput sa foloseasca sistemele HIMARS pentru a ataca tinte ale armatei ruse, iar dupa un prim succes, iata ca Rusia a afirmat ca ar fi reusit sa distruga doua dintre sistemele de rachete livrate de catre SUA, insa armata ucraineana a negat aceasta inforamtie, spunand ca ele sunt in continuare in utilizare.

Rusia are in continuare atacate diverse obiective strategice de catre sistemele HIMARS, de ultima generatie, pe care SUA le-a livrat Ucrainei, dar altele vor mai veni si de la Marea Britanie, iar asta pentru ca multumita lor se poate echilibra lupta pe care ucrainienii o duc impotriva rusilor cu foarte mult curaj.
Sistemele de rachete HIMARS sunt scumpe si foarte eficiente, astfel ca Ucrainei i-au fost livrate putine pana in momentul de fata, dar mai multe sunt asteptate pentru ca tara sa poata face fata atacurilor constante pe care Rusia le tot lanseaza in diverse zone de pe teritoriul sau in aceste zile.


Urmareste stirile iDevice.ro si prin Google News.The post Rusia nu a distrus vreunul dintre sistemele HIMARS livrate Ucrainei first appeared on iDevice.ro – Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit idevice.ro
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code