NEWSNET

Flux-stiri

Gigacaloria rămâne 164 de lei în București

Gigacaloria rămâne 164 de lei în BucureștiGigacaloria rămâne 164 de lei în București

  • Prețul gigacaloriei rămâne 164 de lei în București.
  • Majorarea tarifului, propusă de Nicușor Dan, nu are susținere în CGMB.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat vineri că a propus creşterea de la 164 de lei la 280 de lei a preţului gigacaloriei suportat de către bucureşteni, însă această variantă nu întrunește o majoritate de voturi în Consiliul General al Municipiului București.

Nicușor Dan a precizat însă că vrea cât mai repede un proiect de hotărâre prin care să fie aprobată majorarea tarifului la 280 de lei pe gigacalorie.

„Propunerea pe care am făcut-o consilierilor generali a fost ca începând de la 1 decembie 2021 preţul pe care bucureştenii să-l plătească pentru gigacalorie să fie 280 de lei, TVA inclus. Această propunere a rezultat dintr-o discuţie cu consilierii din majoritate, a fost îmbrăţişată de către PNL şi PMP, nu şi de către USR, iar PSD s-a pronunţat public împotriva măririi tarifelor. Până la o nouă hotărâre de Consiliu General care să stabilească tarifele pentru populaţie bucureştenii vor plăti cât plătesc începând din 2011, adică 164 de lei pe gigacalorie”, a declarat Nicuşor Dan, vineri, la şedinţa ordinară a Consiliului General al Muncipiului Bucureşti.

The post Gigacaloria rămâne 164 de lei în București appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code