Flux-stiri

Grevă generală în Italia. MAE a emis o atenţionare de călătorie

gara din milanogara din milano

Atenţionare de călătorie emisă de Ministerul Afacerilor Eexterne pentru una din destinaţiile preferate de români: Luni va fi grevă generală în Italia.

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie pentru românii care se află sau urmează să ajungă în Italia. Luni, statul italian va fi afectat de o grevă generală.

Ministerul Afacerilor Externe din România informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Italiană că, luni, mai multe organizaţii sindicale vor organiza o grevă generală.

Protestul va ţine 24 de ore şi va afecta serviciile publice şi private din domeniul transporturilor, activitatea mai multor instituţii publice, şcoli şi administraţia de stat.

„Sunt preconizate perturbări la nivelul transportului feroviar, aerian, maritim şi al transportului local. În ceea ce priveşte transportul regional şi local, sunt asigurate serviciile esenţiale între orele 07:00-10:00, respectiv 18:00-21:00. De asemenea, în principalele oraşe italiene sunt anunţate manifestaţii”, anunţă MAE.

Pentru mai multe informaţii cu privire la serviciile afectate de greva generală, cetăţenii români sunt rugaţi să consulte site-urile Ministerului italian al Infrastructurii şi Transporturilor, ale administraţiilor publice implicate şi ale companiilor de transport cu care intenţionează să se deplaseze.

Cetăţenii români pot solicita şi asistenţă consulară, precizează MAE.

The post Grevă generală în Italia. MAE a emis o atenţionare de călătorie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code