Flux-stiri

Gruparea Anonymous a revendicat atacurile cibernetice ale site-urilor rusești

anonymousanonymous

  • Gruparea Anonymous anunță că piratează „continuu” site-urile ruseşti.
  • Este a treia zi consecutivă de când site-urile rusești nu sunt accesibile.
  • Grupul a spart și a divulgat baza de date a Ministerului rus al Apărării.

Gruparea Anonymous revendică responsabilitatea pentru piratareacontinuă” a site-urilor guvernamentale ruseşti, relatează CNN, în condiţiile în care unele site-uri guvernamentale ruseşti au continuat să nu funcţioneze sâmbătă. Printre site-urile atacate se numără în special Kremlinul şi Ministerul Apărării.

„Anonymous are operaţiuni în curs de desfăşurare pentru a menţine offline site-urile guvernamentale şi pentru a împinge informaţii către poporul rus, astfel încât să se elibereze de maşina de cenzură de stat a lui Putin”, a declarat grupul într-un tweet.

Vineri, aceleaşi site-uri ruseşti au apărut offline pentru o vreme, dar Kremlinul a negat că ar fi fost atacate de Anonymous, potrivit presei de stat. Este a treia zi consecutivă în care site-urile ruseşti au fost inaccesibile, cel puţin pentru o anumită perioadă de timp.

Anonymous a declarat că lucrează, de asemenea, „pentru a menţine poporul ucrainean online cât mai bine posibil„.

Grupul hactivist Anonymous a spart și divulgat cu succes baza de date a site-ului Ministerului rus al Apărării. Puteți descărca baza cu date private a Ministerului Apărării Rus”, au scris hackerii. În prezent, mai multe site-uri oficiale ale guvernului de la Moscova nu pot fi accesate. Anonymous susține că ei sunt cei sunt în spatele acestui atac.

Hackeri din întreaga lume: vizați Rusia în numele #anonymous spuneți-le că nu iertăm, nu uităm”, a postat grupul pe Twitter:

The post Gruparea Anonymous a revendicat atacurile cibernetice ale site-urilor rusești appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code