Flux-stiri

Miracolul de la Kiev: O femeie a născut în stația de metrou în timpul invaziei rusești

  • Kievul a fost supus unui atac susținut din partea forțelor rusești, în timp ce invazia lui Putin în Ucraina a continuat în ritm alert.
  • Dar printre bombardamentele terifiante a apărut o rază de speranță sub forma unui mic copil ucrainean pe nume Mia
    Nașterea ei – într-un adăpost din calea bombardamentelor – a fost considerată un miracol și o rază de speranță în timpul războiului.

În timp ce bombele lui Putin cadeau peste Kiev în această seară, o femeie de 23 de ani avea motive să fie poate mai temătoare decât altele, un mic miracol a fost adus pe lume în mijlocul haosului, .

Bebelușul ei trebuia să se nască în timp ce se ascundea de atac într-un adăpost din oraș, în timp ce focurile de armă făceau ravagii afară.

Dar cu puțin înainte de ora 20.30, micuța Mia a fost adusă pe lume în ceea ce trebuie să fi fost unele dintre cele mai stresante circumstanțe pentru a naște.

Țipetele mamei sale au fost auzite de poliția ucraineană, care s-a grăbit să vină în ajutor.

Un ofițer, Mykola Shlapak, a declarat că aceștia au ajutat-o să nască fetița și au chemat o ambulanță care i-a dus pe amândoi la spital, unde au fost internați și se pare că se simt bine.

Aseară, sosirea ei a fost considerată un miracol, povestea ei motivând o femeie să declare: „Nașterea fetiței tale este o speranță în aceste vremuri sumbre”.

Imaginea cu micuța ei strângând-o în brațe pe cea a mamei sale în adăpost a fost salutată ca o rază de speranță în cel mai întunecat moment din Ucraina.

Incredibila naștere a fost dezvăluită de președinta Conferinței Democracy in Action, Hannah Hopko.

Ea a declarat: „Mia s-a născut în adăpost în această noapte, într-un mediu stresant – bombardamentul din Kiev.”

The post Miracolul de la Kiev: O femeie a născut în stația de metrou în timpul invaziei rusești appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code