Flux-stiri

Guvernul a anunțat relaxările de sărbători

Guvernul a anunțat relaxările de sărbătoriGuvernul a anunțat relaxările de sărbători

  • Guvernul a aprobat prelungirea stării de alertă și au stabilit seturile de relaxări care se aplică pe durata stării de alertă, în perioada sărbătorilor de iarnă.
  • Alexandru Rafila cere apel la prudență în contextul noilor relaxări a restricțiilor.
  • Măsurile de relaxare pentru sărbători vor intra în vigoare de pe 9 decembrie.

Guvernul s-a reunit miercuri dimineață pentru a aproba regulile care vor permite petrecerile în restaurante până dimineață, totodată, eliminarea carantinei de noapte pentru persoanele nevaccinate.

Ministrul Sănătății a susținut, miercuri, un briefing de presă prin care a anunțat aprobarea propunerilor CNSU pentru Crăciun și Revelion, dar și alte măsuri care vor intra în vigoare din această noapte.

A fost aprobată hotărârea CNSU. Deja cunoașteți principalele prevederi. Cred că ceea ce trebuie să înțeleagă lumea e că încercăm o întoarcere la normalitate și la un parteneriat cu populația. România a luat măsuri care par de relaxare”, a precizat Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Hotărârea CNSU poate fi consultată AICI.

The post Guvernul a anunțat relaxările de sărbători appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code