NEWSNET

Flux-stiri

Guvernul crește salariul minim pe economie cu aproape 11%. Când se aplică majorarea

  • Salariul minim pe economie va crește cu aproape 11%
  • Majorarea se va aplica de la începutul anului viitor.

Guvernul va majora salariul minim pe economie cu aproape 11%, ceea ce se traduce cu o creștere netă de 10 procente, iar majorarea se va aplica de la începutul anului viitor, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la discuțiile Consiliului Tripartit de luni.

„În urma discuţiilor din cadrul Consiliului Tripartit, Guvernul va majora salariul minim pe economie cu aproape 11%, ceea ce se traduce cu o creştere netă de 10 procente”, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la şedinţa de luni a Consiliului Tripartit.

Potrivit surselor citate, majorarea se va aplica de la începutul anului viitor.

„Următorul pas va fi asigurarea predictibilităţii, adică stabilirea unei formule pentru creşterea salariului minim, până în 2024, printr-un proiect de lege în Parlament”, au mai afirmat sursele citate.

The post Guvernul crește salariul minim pe economie cu aproape 11%. Când se aplică majorarea appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code