Flux-stiri

Un suporter al unei echipe de fotbal din România a murit în timpul meciului. A fost deschis dosar penal

  • Suporterul echipei FC Universitatea 1948 venise din Bocşa, judeţul Caraş-Severin, la Craiova, pentru a-şi susţine echipa favorită.
  • Bărbatului în vârstă de 57 de ani i s-a făcut rău pe stadion cu 10 minute înainte de începerea meciului dintre FC Universitatea 1948 şi Universitatea Craiova.
  • Un echipaj de prim-ajutor l-a preluat pe bărbat şi l-a dus la spital cu manevre de resuscitare începute.

În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a fost declarat decedat. Poliţiştii craioveni au deschis un dosar penal în acest caz.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi telefonic de reprezentanţi ai unui spital din Craiova cu privire la faptul că, la această unitate medicală, a decedat un bărbat de 57 de ani, din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, care fusese transportat cu o ambulanţă SMURD din proximitatea unui stadion din localitate. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului”, transmite, marţi, Poliţia Dolj.

Meciul dintre FC Universitatea 1948 şi Universitatea Craiova s-a desfăşurat sub semnul protestelor, deoarece au avut acces pe stadion doar suporterii vaccinaţi şi cei care au avut COVID-19. S-au vândut doar 30% din bilete, iar Peluza Sud a rămas goală. În semn de protest faţă de restricţiile Guvernului, care interzic accesul pe stadion persoanelor nevaccinate, suporterii FC Universitatea 1948 nu au mers pe locurile care le erau rezervate.

The post Un suporter al unei echipe de fotbal din România a murit în timpul meciului. A fost deschis dosar penal appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code