NEWSNET

Flux-stiri

În Cluj a fost deschis primul liceu hibrid unde elevii aleg ce materii să studieze

La Liceul Spark din Cluj, elevii aleg ce materii vor să studieze.La Liceul Spark din Cluj, elevii aleg ce materii vor să studieze.

  • La Liceul Spark din Cluj, elevii aleg ce materii vor să studieze.
  • Taxele la liceul hibrid sunt între 1.000 și 6.000 de euro pe an.
  • 200 de elevi sunt pe lista de așteptare și vor trece prin procesul de admitere

Elevii aleg ce materii vor să studieze la Liceul Spark din Cluj, iar profesorii din întreaga lume îi coordonează online, pas cu pas, la lecții. Ruxandra Mercea a deschis la Cluj primul liceu internațional hibrid din țara noastră. Inspirată de pandemie și cu gândul la viitor, aceasta a ales să facă un liceu în care elevii să studieze ceea ce le place, fiind scutiți de materiile care nu îi pasionează. Mai exact, în acest liceu se pune accentul pe educația viitorului. Elevii sunt ajutați să intre la facultățile pe care și le doresc și să descopere ce loc de muncă ar vrea să dețină.

Taxele la liceul din Cluj se încadrează între 1.000 de euro și 6.000 de euro pe an, în funcție de cum alege un elev să studieze: part time sau full time.

„Avem deja primii zece elevi, avem încă 200 pe lista de așteptare să îi trecem prin procesul de admitere și avem profesori atât din România, cât și din alte șase locuri din lume. Avem în acest moment elevi din Canada care participă, din Africa de Sud și urmează să avem un grup mare de elevi din Rusia, Turcia, Azerbaijan, Kazahstan”, a declarat Ruxandra Mercea, fondatoarea Liceului Internațional Hibrid Spark.

The post În Cluj a fost deschis primul liceu hibrid unde elevii aleg ce materii să studieze appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code