Flux-stiri

Incendii de mari proporții au izbucnit la o unitate militară din Belgorod, Rusia

  • Mai multe incendii de mari proporţii au izbucnit la o unitate militară din Belgorod, Rusia, anunţă CNN.
  • Guvernatorul regiunii Belgorod, Vyascheslav Gladkov, a anunţat pe Telegram că un incendiu a izbucnit la o instalaţie aparţinând Ministerului Apărării.
  • Cauza incendiului este deocamdată necunoscută.

Mai multe incendii de mari proporţii au izbucnit la o unitate militară din Belgorod, Rusia, anunţă CNN.

Incendii şi coloane de fum negru sunt duminică la o unitate militară din apropierea oraşului Belgorod din Rusia, nu departe de graniţa cu Ucraina. Poliţia redirecţionează traficul în afara zonei şi elicopterele zboară deasupra oraşului.

Guvernatorul regiunii Belgorod, Vyascheslav Gladkov, a anunţat pe Telegram că un incendiu a izbucnit la o instalaţie aparţinând Ministerului Apărării.

La graniţa a trei municipalităţi, districtele Borisov şi Belgorod şi districtul urban Yakovlevsky, a avut loc un incendiu pe teritoriul uneia dintre instalaţiile Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse”, a spus guvernatorul.

Cauza incendiului este deocamdată necunoscută.

The post Incendii de mari proporții au izbucnit la o unitate militară din Belgorod, Rusia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code